Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Γατα και Χριστουγεννα:τι πρεπει να προσεξετε

   Τα Χριστουγεννα ερχονται και συντομα θα στολισουμε το δεντρο!Ομως τι θα πρεπει να προσεξουμε για να μην εχουμε προβληματα με τα γατακια μας;

1.Στολιδια
 Δεν ξερω για την δικη σας,αλλα η δικη μου γατα εχει μανια να ριχνει τα στολιδια απο το δεντρο και να τα δακωνει.Για αυτο προτιμηστε στολιδια που δεν εχουν μικρα κομματια η χρυσοσκονη.Για αυτο,επιλεξτε πλαστικα στολιδια.Γιατι,οι γατες ειναι πολυ περιεργα ζωακια.

 2.Χριστουγεννιατικες λιχουδιες
 Αμα εχετε παιδια,μαλλον θα εχετε συνηθισει να αφηνετε γαλα,κουραμπιεδες και μελομακαρονα για τον Αι-Βασιλη καθε βραδυ των Χριστουγεννων.Το μονο σιγουρο ειναι πως τελικα ολες αυτες οι λιχουδιες δεν θα καταληξουν στην κοιλια του Αι-Βασιλη,αλλα μαλλον στην κοιλια της γατας σας.

3.Φωτακια
 Καλυτερα να τα βγαζετε απο την μπριχα οταν φευγετε και να τα κρυβετε κατω απο το χαλι.Εκτος απο τον κινδυνο πυρκαγιας,τα καλωδια αποτελουν ενα ωραιοτατο παιχνιδι για μασουλημα.

4.Κερια και τζακια
 Να εχετε τα ματια σας δεκατεσσερα!Βαλτε παντα την προστατυετικη σιτα στο τζακι και σβηστε τα κερια,ακομη και αν ληψετε για 5 λεπτα.Οι φλογες θα αποτελεσουν ενα πολυ ωραιο,αλλα επικυνδινο παιχνιδι γαι την γατουλα σας!

5.Γιορτινο τραπεζι
Ενας μεζες ειναι αρκετος για την γατουλα σας,Ομως δεν ειναι σκουπιδοντενεκες για να της δωσετε ολα τα κοκαλα του κοτοπουλου και τα αποφαγια!Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θελετε να περασετε την Πρωτοχρονια σαςστο κτηνιατρειο...

Το blog μας σας ευχετε καλη χρονια,χωρις ουτε γατα ουτε ζημια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου